Siirry sisältöön

Yhdistyksistä löytää vertaistukea. Saman elämäntilanteen kokeneita voi tavata yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa. Yhdistysten virkistys-, liikunta- ja kulttuuritapahtumat tarjoavat mahdollisuuksia antoisaan ja mukavaan yhdessäoloon.

Yhdistysten kokoukset, liiton järjestöpäivät ja vuosikokous, erilaiset koulutustilaisuudet, vapaaehtoistehtävät ja muut vuosittaiset tapahtumat tarjoavat aktiivijäsenille osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Jäsenyhdistykset julkaisevat omia lehtiä ja jäsenkirjeitä, joista saa tietoa yhdistysten tapahtumista. Muista eduista saat tietoa alueesi yhdistykseltä. Voit liittyä jäseneksi mihin tahansa jäsenyhdistykseen, tai useampaan, jos haluat.

Kädet päällekkäin.

Liity jäseneksi

Jäsenenä voit osallistua vertaistuki- ja virkistystapahtumiin sekä saat tietoa toiminnasta. Saat kotiisi Elinehto-lehden ja yhdistyksen jäsenkirjeet. Jäsenenä saat käyttöösi Munuais- ja maksaliiton valtakunnalliset jäsenedut. Jäsenyys on hyvä tapa tukea yhdistysten ja liiton toimintaa.

Päivitä tietosi jäsenrekisteriin

Jos olet jo jäsen ja haluat päivittää yhteystietojasi, voit tehdä sen mobiilijäsenkortissa tai ottamalla yhteyttä liittoon tai omaan jäsenyhdistykseesi.

Päivittämällä sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriin varmistat, että yhdistyksen ja liiton sähköinen viestintä muun muassa etuja ja tapahtumia koskien tavoittaa sinut.

Keltaiseen villatakkiin pukeutunut henkilö lukee kännykkää.

Lisätietoja jäsenasioissa