Siirry sisältöön

Pirkanmaan munuais- ja maksayhdistys – PirMu on perustettu vuonna 1970. Yhdistys on toiminut jo 50 vuotta paremman elämänlaadun puolesta. Jäseniä yhdistyksessä on noin 500. 

Yhdistys toimii Pirkanmaan hyvinvointialueella. Pirmu toimii yhteistyössä keskusjärjestön kanssa alueellisena kansanterveys- ja potilas- sekä asiakasjärjestönä eri-ikäisten pitkäaikaisia ja vaikeita munuais- tai maksasairauksia sairastavien tai muiden sairauksien vuoksi elinsiirron saaneiden ja heidän omaistensa/läheistensä oikeuksien ajajana ja edunvalvojana. Se pyrkii ennaltaehkäisemään munuais- ja maksasairauksia, varmistamaan niihin sairastuneille asiantuntevan hoidon ja vähentämään niiden aiheuttamia haittoja.

Jäsenille järjestetään yhteisiä tapahtumia ja retkiä. Yhdistys julkaisee tiedotetta ja lehteä ja ylläpitää omaa Facebook-sivua, joiden kautta saa tietoa. Yhdistyksen tilaisuuksissa voi tavata saman sairauden kokeneita, jotka ymmärtävät ja voivat antaa vertaistukea.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 22 euroa vuodessa. Jäsenenä saat tietoa ja voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Samalla saat käyttöösi Munuais- ja maksaliiton valtakunnalliset jäsenedut ja kotiin kannettuna Elinehto-lehden.

Kädet päällekkäin.

Liity Pirkanmaan munuais- ja maksayhdistyksen jäseneksi

Jäsenenä voit osallistua vertaistuki- ja virkistystapahtumiin sekä saat tietoa toiminnasta. Jäsenyys on hyvä tapa tukea yhdistysten ja liiton toimintaa.

Yhteystiedot

Pirkanmaan munuais- ja maksayhdistys – PirMu
Pellervonkatu 9 / 1021
33540 Tampere

Puheenjohtaja
Sirpa Andelin
044 2697 786
sirpa.andelin@gmail.com(avautuu uuteen ikkunaan) 

Varapuheenjohtaja
Eeva Forsberg-Mikkonen
040 7681 470
eeva.forsberg@hotmail.com(avautuu uuteen ikkunaan) 

Toimistonhoitaja (osa-aikainen)
Juhani Karjalainen
juhani.karjalainen7@gmail.com (avautuu uuteen ikkunaan)