Siirry sisältöön

Elinehto sisältää tietoa munuais- ja maksasairauksista sekä niiden ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Lehdessä on henkilöhaastatteluja, asiantuntija-artikkeleita sekä tietoa liiton ja yhdistysten tapahtumista, teemapäivistä ja ohjatuista ryhmämuotoisista kursseista.

Elinehto ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden levikki on 6000. Lehti postitetaan kaikille jäsenille jäsenetuna. Jäsenet voivat ladata sen myös PDF-lehtenä ja lukea lehden verkossa. Lataussivun salasana lähetetään sähköpostilla kaikille jäsenille, joille on voimassa oleva sähköposti jäsenrekisterissä. Lehteä lähetetään maksutta munuais- ja maksasairauksia hoitaviin yksiköihin. Lehden voi myös tilata. Lehden tilaushinta on 25 euroa / vuosi.

Elinehto 1/2024

Voimatarinoita: Emma sai siirtomunuaisen 15-vuotiaana ja menetti sen muutaman vuoden kuluttua. Joni sairastui jo nuorena tulehdukselliseen suolistosairauteen ja primaariin sklerosoivaan kolangiittiin. Teija sairastui yllättäen ja hänelle tehtiin akuutti maksansiirto.

Asiajuttuja: Munuaissäätiö 50 vuotta. Munuaistautirekisterin vuosiraportti. Kysely maksasairauteen sairastuneille. Matkustaminen dialyysihoidossa.

Mainosta Elinehdossa

Elinehto ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden levikki on 6000. Lehti lähetetään kaikille jäsenille ja munuais- ja maksasairauteen sairastuneita hoitaviin hoitoyksiköihin. Lehteen ostetulla tukimainoksella voi tukea Munuais- ja maksaliiton toimintaa ja tavoittaa kohderyhmän tehokkaasti.

Jos haluat mainostaa lehdessä, ota yhteyttä, niin löydämme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Lähetä sähköpostia petri.inomaa@muma.fi tai 040 5240 679.

Advertising in magazine Elinehto

The magazine is sent to members of the associations, i.e., kidney and liver patients and their family members as well as to healthcare and social welfare professionals. Distribution also includes hospitals, dialysis units and health stations. Circulation 6 000 copies. 

If you would like to place an advertisement in Elinehto, please download. You can also contact editor-in-chief Petri Inomaa, petri.inomaa@muma.fi.

Lehden toimitus

Petri Inomaa

Petri Inomaa

Viestintäpäällikkö

Ulkoinen viestintä, päätoimittaja Elinehto-lehti, muma.fi, elinluovutuskortti.fi, KYLLÄ elinluovutukselle -tiedotustoiminta. Keskustoimisto.

Raisa Tasanto

Raisa Tasanto

Asiantuntija: viestintä

Viestintä, järjestötyö. Pohjois-Suomen, Kainuun, Lapin ja Vaasanseudun yhdistysten yhteyshenkilö. Pohjois-Suomen toimisto.

Jakelumuistutukset