Siirry sisältöön

Navigointi: Osion sisältö

Kädet päällekkäin.

Liity jäseneksi

Jäsenenä voit osallistua vertaistuki- ja virkistystapahtumiin sekä saat tietoa toiminnasta. Jäsenyys on hyvä tapa tukea liiton ja yhdistysten toimintaa. Munuais- ja maksaliiton jäsenyhdistyksen jäsenenä saat kaikki liiton jäsenedut.

Lue lisää
Ryhmä ihmisiä selkäpäin kameraan auringonpaisteisella niityllä.

Liity kummijäseneksi

Voit tukea liiton toimintaa liittymällä kummijäseneksi. Koko vuoden jäsenyys maksaa vain 35 euroa eli alle kolme euroa kuukaudessa.

Lue lisää
Joukko iloisia ihmisiä tuulettaa.

Tule vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistoiminta lisää omaa ja muiden hyvinvointia. Munuais- ja maksaliitossa sekä sen jäsenyhdistyksissä on tarjolla lyhyitä ja pidempiä vapaaehtoistehtäviä.

Lue lisää
Nainen puhuu joukolle ihmisiä

Kokemustoiminta

Kokemustoimijan tehtävä on ymmärryksen ja tiedon lisääminen eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille sekä suurelle yleisölle.

Lue lisää

Perhetoiminta

Lapsen sairaus koskettaa koko perhettä: sisaruksia, vanhempia ja sukulaisia. Vaativa hoito ja lääkitys ovat kotona vanhempien vastuulla. Vaikeassa elämäntilanteessa yhteisten kokemusten jakaminen saman kohdanneiden perheiden kanssa auttaa jaksamaan.

Lue lisää
Joukko nuoria kesällä ulkona.

Nuoret aikuiset

Munuais- ja maksaliitto huomioi nuoret aikuiset omana erityisryhmänään. Nuori aikuinen on noin 18–35-vuotias henkilö.

Lue lisää
Keltaiseen villatakkiin pukeutunut henkilö lukee kännykkää.

Mobiilijäsenkortti

Munuais- ja maksaliiton ja oman jäsenyhdistyksesi jäsenkortti on sähköinen mobiilijäsenkortti. Jäsenkortti toimii älypuhelimessasi. Mobiilijäsenkortissa voi myös päivittää yhteystietonsa.

Lue lisää
Sano kyllä elinluovutukselle näyttelypisteellä kolme ihmistä keltaisissa paidoissa.

Luovuta aikaasi

KYLLÄ elinluovutukselle -toiminnassa voit toimia monenlaisissa vapaaehtoistehtävissä. Voit olla mukana tapahtumissa jakamassa tietoa ja elinluovutuskortteja. Voit järjestää infon työpaikallasi tai oppilaitoksessasi. Voit tulla tekemään koukuttavaa somesisältöä tai ottaa valokuvia.