Siirry sisältöön

Navigointi: Osion sisältö

Joukko ihmisiä vetää köyttä samaan suuntaan.

Tietoa Munuais- ja maksaliitosta

Munuais- ja maksaliitto tukee sairastuneita ja elinsiirron saaneita sekä heidän läheisiään. Liitto jakaa luotettavaa tietoa sairauksista ja niiden hoidosta. Jäsenyhdistyksissä voi tavata muita saman kokeneita.

Lue lisää
Joukko ihmisiä kohottaa kätensä yhdessä ilmaan.

Jäsenyhdistykset

Munuais- ja maksaliiton muodostavat 18 jäsenyhdistystä, joissa on lähes 6000 henkilöjäsentä. Yhdistykset jakavat jäsenilleen tietoa munuais- ja maksasairauksista, elinsiirroista ja sosiaaliturvasta. Yhdistysten tapaamisissa kohtaa saman kokeneita ja löytää vertaistukea.

Lue lisää
Pino asiakirjoja pöydällä.

Päätöksenteko

Munuais- ja maksaliitto on 18 jäsenyhdistyksen keskusjärjestö. Liiton toimielimiä ovat vuosikokous ja hallitus. Liiton päätäntävaltaa käyttävät liiton kokouksissa yhdistysten viralliset edustajat.

Lue lisää
Munuais-_ja_maksaliitto-strategia 2024-2027

Strategia 2024–2027

Munuais- ja maksaliiton strategia määrittelee liiton perustehtävän, vision, seuraavien vuosien painopistealueet ja keinot, miten tavoitteet saavutetaan.

Lue lisää
Neljä kappaletta Elinehto-lehtiä.

Elinehto

Elinehto-Livsvillkor on liiton jäsenlehti ja se postitetaan jäsenetuna kaikille jäsenille. Lehti sisältää tietoa munuais- ja maksasairauksista sekä niiden hoidosta, henkilötarinoita ja tietoa liiton toiminnasta.

Lue lisää
Joukko ihmisiä keskustelemassa pöydän äärellä.

Tietoa yhdistystoimijoille

Liiton jäsenyhdistykset antavat mahdollisuuden mielekkääseen ja palkitsevaan vapaaehtoistyöhön. Liitto neuvoo ja tukee jäsenyhdistyksiä ja niiden aktiivitoimijoita.

Lue lisää
Munuais- ja maksaliitto logo

Medialle

Munuais- ja maksaliitto tekee sairastuneiden äänen kuuluvaksi yhteiskunnassa. Liitto jakaa tietoa munuais- ja maksasairauksista ja elinsiirroista.

Lue lisää
Sopimus vahvistetaan kättelemällä.

Yritysyhteistyö

Yhteisöt ja yritykset voivat tukea Munuais- ja maksaliiton toimintaa kannattajajäsenmaksulla tai sponsorisopimuksella.

Lue lisää
Joukko ihmisiä vetää köyttä samaan suuntaan.

Finnish Kidney and Liver Association

The Finnish Kidney and Liver Association is a nationwide patient and non-governmental organization for those with kidney or liver diseases.

Lue lisää
Kädessä olevassa kännykässä näkyy merkki uuden viestin saapumisesta.

Tilaa liiton uutiskirje

Munuais- ja maksaliiton uutiskirjeestä saat kuukausittain ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja liiton toiminnasta. Uutiskirjeen voivat tilata kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Tyypitkaksi -hankkeen logo.

Tyypitkaksi

Tyypitkaksi on Munuais- ja maksaliiton sekä Diabetesliiton yhteinen kolmivuotinen hanke, Hankkeessa kehitetään vertaisryhmämalli tyypin 2 diabetesta sairastavan hyvinvoinnin tueksi ja munuaisterveyden edistämiseksi.

Lue lisää
Lapset on tärkeitä -logo.

Lapset on tärkeitä

Lapset on tärkeitä -hankkeessa kehitetään pitkäaikaissairaiden ja vammaisten alakouluikäisten lasten osallisuuden kokemusta vahvistavia menetelmiä ja osallisuuden arviointia.

Lue lisää
Paperinen elinluovutuskortti puristettuna hanskaan.

Sano KYLLÄ elinluovutukselle

KYLLÄ elinluovutukselle -toiminta jakaa tietoa elinluovutuksista ja elinsiirroista suurelle yleisölle. Toiminta myös painattaa ja jakaa elinluovutuskorttia. Munuais- ja maksaliitto hallinnoi järjestöjen viestintäyhteistyötä.