Siirry sisältöön

Kummijäsenenä olet mukana tukemassa munuais- ja maksasairauksiin sairastuneiden ja elinsiirron saaneiden sekä heidän läheistensä hyvinvointia ja ajamassa heidän oikeuksiaan. Tuellasi liitto jakaa tietoa munuais- ja maksasairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä sekä esimerkiksi sosiaaliturvasta. Sinun ansiostasi sairastuneet ja heidän läheisensä voivat tavata saman kokeneita ja saada vertaistukea.

Kummijäsenenä saat tietoa liiton toiminnasta kotiin kannetusta Elinehto-lehdestä ja sähköisestä uutiskirjeestä. Saat liiton jäsenkortin ja kaikki liiton valtakunnalliset jäsenedut. Sinut kutsutaan mukaan liiton suurimpiin tapahtumiin.

Kummijäsenenä olet Munuais- ja maksaliiton kannattajajäsen. Voit liittyä myös liiton jäsenyhdistysten jäseneksi. Jäsenyhdistykset toimivat ympäri Suomen ja järjestävät monipuolista toimintaa. Lue lisää liittymisestä jäsenyhdistykseen.

Kummijäseneksi voi liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Samalla annat suostumuksesi siihen että sinua koskevat tiedot voidaan merkitä Munuais- ja maksaliiton jäsenrekisteriin. Jäsenrekisterin tietoja käytetään liiton toiminnan kehittämiseen. Kummijäsenellä ei ole varsinaisen jäsenen päätösvaltaa liiton kokouksissa.

Liity kummijäseneksi

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.

Nimi ja yhteystiedot(Pakollinen)
Osoite
Sähköposti(Pakollinen)
Minulle saa lähettää sähköpostia?(Pakollinen)
Kieli
PP slash KK slash VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätietoja kummijäsenyydestä