Siirry sisältöön

Mobiilijäsenkortin voi avata myös esimerkiksi tabletilla tai tietokoneen selaimella. Jäsenkortin käyttämistä varten ei tarvitse ladata erillistä sovellusta sovelluskaupoista

Mobiilijäsenkorttiin voit kirjautua omalla sähköpostiosoitteella. Sähköpostiosoitteen on oltava sama, minkä olet ilmoittanut liittyessäsi jäseneksi ja mikä on tallennettu jäsenrekisteriin. Jos sähköpostisi ei ole vielä rekisterissä, lähetä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen jasenpalvelut@muma.fi(avautuu uuteen ikkunaan).

Ensimmäisellä käyttökerralla sinun pitää tilata sähköpostiisi koodi, jolla pääset määrittämään salasanan.

Jatkossa kirjautumisen yhteydessä voi rastittaa ruudun ”Muista kirjautumiseni”, jonka jälkeen sinun ei tarvitse kirjautua uudelleen palatessasi jäsenkorttiisi. Jos käytät jäsenkorttia puhelimellasi, selaimesi ehdottaa sovelluksen asentamista puhelimen työpöydälle. Tämän jälkeen jäsenkortin avaaminen onnistuu helposti tarvittaessa. Työpöydälle asentamisen voi tehdä myös myöhemmin puhelimen selaimen valikon kautta.

Jäsenkortilla saat paikallisia ja valtakunnallisia jäsenetuja. Tietoa liiton tarjoamista jäseneduista löydät sivulta Liity jäseneksi(avautuu uuteen ikkunaan). Paikallisista jäseneduista saat tietoa omasta yhdistyksestäsi.

Jäsentietojen päivitys

Mobiilijäsenkortissa voit päivittää jäsenrekisteriin tietojasi kuten uuden osoitteen tai sähköpostin.

Paperinen jäsenkortti

Jos haluat itsellesi paperisen jäsenkortin, voit ottaa yhteyttä Päivi Sohlmaniin, jasenpalvelut@muma.fi, 050 3889 566.