Siirry sisältöön

Jäseneksi on tervetullut jokainen toiminnasta kiinnostunut: munuais- ja maksasairauteen sairastunut, elinsiirtoa odottava tai sen saanut, heidän läheisensä, munuaisensa luovuttanut, hoitohenkilöstö ja kaikki muut halukkaat. Liittyminen on loistava tapa tukea liiton ja jäsenyhdistysten toimintaa.

Jäsenyhdistyksissä voit tavata muita saman kokeneita. Liiton 18 jäsenyhdistystä toimivat ympäri Suomen. Kaikki henkilöjäsenet kuuluvat jäsenyhdistyksiin. Jäseneksi voit liittyä mihin tahansa jäsenyhdistykseen, tai useampaan, jos haluat. Jäsenmaksu määräytyy sen yhdistyksen mukaan, minkä jäseneksi liityt.

Jäsenenä voit osallistua yhdistyksesi vertais- ja virkistystapahtumiin. Jäsenet saavat liiton Elinehto-Livsvillkor -lehden kotiin kannettuna neljästi vuodessa, yhdistyksen lehden tai jäsentiedotteen sekä valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut.

Joukko ihmisiä kohottaa kätensä yhdessä ilmaan.

Jäsenyhdistykset

Jäsenyhdistyksissä voit tavata muita saman kokeneita. Liiton 18 jäsenyhdistystä toimivat ympäri Suomen. Kaikki henkilöjäsenet kuuluvat jäsenyhdistyksiin. Jäseneksi voit liittyä mihin tahansa jäsenyhdistykseen, tai useampaan, jos haluat. Jäsenmaksu määräytyy sen yhdistyksen mukaan, minkä jäseneksi liityt.

Haluatko löytää oman munuais- tai maksaystävän?

Täyttämällä liittymislomakkeen liityt sinua lähimpänä olevaan yhdistykseen.

Jos haluat liittyä johonkin muuhun jäsenyhdistykseen, lisätietoja jäsenyysasioista antaa Päivi Sohlman, paivi.sohlman@muma.fi(avautuu uuteen ikkunaan). Jäseneksi voi liittyä myös ottamalla yhteyden yhdistykseen tai liittoon puhelimella, sähköpostilla tai kirjeellä.

Jäsenedut

  • Elinehto-lehti ilmaiseksi kotiin neljä kertaa vuodessa.
  • Uusimman Elinehto-lehden lukuoikeus netissä.
  • Yhdistyksen tiedotteet ja lehdet.
  • Henkilökohtaista neuvontaa ja apua edunvalvontaan ja sosiaaliturvaan liittyvissä ongelmissa.
  • Liiton perhetoiminnan tapahtumat.
  • Henkilökohtaista neuvontaa dialyysihoidosta matkalla.
  • Valtakunnalliset jäsenedut.
  • Paikalliset jäsenedut.

Valtakunnalliset jäsenedut

Jäsenedut saa mobiilijäsenkortilla, paperisella jäsenkortilla, jäsennumerolla tai jäsentunnuksella.  Jäsennumero on myös Elinehtolehden takakannen osoitetiedoissa.

Courtyard by Marriott Tampere City hotelli

Tutustumistarjous Courtyard by Marriott Tampere City hotelliin. Tämän linkin kautta varatessasi, saat päivän hinnasta -15% alennuksen. Huonehintaan sisältyy aamiainen, wifi sekä kuntosalin käyttö. Varaus tulee vahvistaa maksukortilla (Visa Electron -kortti ei käy). Peruutuksen voi tehdä veloituksetta 24 tuntia ennen saapumispäivää. Peruutus/muokkaus tulee tehdä varausvahvistuksen kautta tai olemalla yhteydessä vastaanottoon: info@courtyardtamperecity.com(avautuu uuteen ikkunaan) / +358 29 357 5700. Tarjous on voimassa toistaiseksi saatavuuden mukaan. Varauslinkki:  https://www.marriott.com/event-reservations/reservation-link.mi?id=1599554810141&key=CORP&app=resvlink(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Greenstar hotel

Hotelli tarjoaa -13 % alennuksen majoituksesta. Hinnan saa www.greenstar.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) käyttämällä varauskoodia GSLIITTO tai suoraan hotellien vastaanotoista (Joensuu, Jyväskylä, Lahti, Vaasa ja Oulu). Aamiainen 12 euroa/vrk ennakkoon varatessa.

Ikaalinen Spa&Resort

Koodilla MUMA majoittuminen su–ke -20 % sekä to–la -15 % päivän hinnasta päärakennuksen sekä Lofts-rakennuksen huoneissa. Tarjous on voimassa 31.12.2023 asti, koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Varaukset ikaalinenspa.fi tai myyntipalvelusta 03 4511 tai myynti@ikaalinenspa.fi(avautuu uuteen ikkunaan). Mainitse varatessa jäsenyytesi. Tammikuun majoitukset -50 %. Tarjolla on myös erilaisia ohjelmapalveluita.

Instru optiikka

Jäsenetutarjouksena normaalihintaiset silmälasit -30 %. Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta. Normaalihintaiset aurinkolasit -20 % ja piilolasit -25. Tarjous on voimassa Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöissä.

Lähitapiola

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu tarjoaa jäsenille etuna mahdollisuuden kilpailuttaa omat henkilökohtaiset vakuutukset yhteyshenkilön kanssa. Tarjousneuvottelut vain yhteyshenkilöön Lotta Vaaraan (lotta.vaara@lahitapiola.fi(avautuu uuteen ikkunaan), 040 0878 682),  niin saat alan parhaat edut käyttöösi. Lähitapiolan Omaetu jopa 17 % + S-Bonus jopa 5 %. 

Otavamedia

Jäsenille  -30 % normaalihinnasta. https://tilaus.otavamedia.fi/muma(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Pajulahti

Liikuntalomat, laji- ja teemakurssi (viikonloput),  senioreiden fiiliskursseista sekä omatoimimatkailijoiden majoitus ja palvelut -15%. Lisätietoa:  www.pajulahti.com(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

PlusTerveys Hammaslääkärit ja Hammasklinikat

Plusterveys antaa jäsenille -10 % alennuksen perushammashoidosta Suomen kaikissa Plusterveyden toimipisteissä, lukuun ottamatta Akaa ja Ylitornio. Jäsenetu kattaa tarkastukset, röntgen-kuvat, paikkaukset, juurihoidot, hammaskivenpoistot ja suuhygienistipalvelut. Jäsenedut saa kertomalla toimipisteessä jäsenkoodin: MUMA.

Polku hotelli Nuuksio

Hotelli antaa jäsenille -20 % alennuksen kaikista yöpymisistä ja jos ovat vähintään 2 yötä niin alennus on – 35 %. 2 yön yöpyminen koodeilla POLKU35K (kevät) ja POLKU35S (syksy) – 20 % kaikista yöpymisistä koodeilla POLKU20K (kevät) ja koodi POLKU20S (syksy).
Osoite: Kurjolammentie 38, 03220 Nuuksio. Lisätietoja: asiakaspalvelu@polkunuuksio.com(avautuu uuteen ikkunaan).  Tästä suoraan liiton jäsenetuihin: https://polkuhotel.com/munuais-ja-maksaliitto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Silmäasema

Silmäasema myöntää alennusta normaalihintaisista silmälaseista -30 % ja aurinkolaseista -20 %, piilolinsseistä -20 % sekä silmän rakennekuvaus 59 euroa. Optikon näöntarkastus veloituksetta. Mainitse myymälässä, että olet Munuais- ja maksaliiton jäsen.

Scandic hotels

Huonevarukset -12 %  varauskoodilla D000030373 (Scandic) ja D000046067 (Hilton) hotellien verkkosivujen kautta.

Silmäset 

Silmälaseista -25 % alennus, -20 % normaalihintaisista aurinkolaseista. Silmäset Arabianranta, Vuosaari ja Lohjantähti.

Sokos hotellit

Sokos hotellit tarjoavat  vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Varauskoodi on LIITTOT. Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuista varauksista. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa.  Majoitusvaraukset: www.sokoshotels.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Viking Line

Jäsenetuja Viking Linen laivamatkoista. Edut ja varaukset laivayhtiön sivuilta osoitteesta www.vikingline.fi/edut/musili(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).Etu on kaudesta tai reitistä riippuen -30-50 %  tuotetunnuksella FPKRY. Etu ei ole voimassa korkeasesonkiaikana eikä juhlapyhinä.

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri tarjoaa -20 % alennuksen standard-huoneista ja normaalihintaisista majoituspaketeista (ei koske sviittejä).  Edut voimassa 1.1.2024 – 31.5.2024 & 1.9.2024 – 31.12.2024. Huom! Ei voimassa erikoistapahtumien ja juhlapyhien aikaan, oikeudet muutoksiin pidätetään. Etuhintaisia huoneita on rajallinen määrä. Seurueessa oltava  yksi (1) jäsenkortin haltija. Jäsenyys todistettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huom! Varaus tulee tehdä suoraan hotelliin: 02 628 5300 / info@virkistyshotelli.fi(avautuu uuteen ikkunaan) ja jäsenyys on mainittava jo varausvaiheessa.

Ähtäri Zoo

-10% alennus koko perheen lipuista (max. 2 aikuista + 5 lasta 3-14v).  Etu koskee Ähtäri Zoon porttihintaisia lippuja ja edellyttää jäsenkortin näyttämistä lippukassalla oston yhteydessä. Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun. Etu ei ole voimassa lippuverkkokaupassa.

Päivitä tietosi jäsenrekisteriin

Jos olet jo jäsen ja haluat päivittää yhteystietojasi, voit tehdä sen mobiilijäsenkortissa tai ottamalla yhteyttä liittoon tai omaan jäsenyhdistykseesi.

Päivittämällä sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriin varmistat, että yhdistyksen ja liiton sähköinen viestintä muun muassa etuja ja tapahtumia koskien tavoittaa sinut.

Keltaiseen villatakkiin pukeutunut henkilö lukee kännykkää.

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä