Siirry sisältöön

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on jakaa tietoa munuais- ja maksasairauksista ja edesauttaa sairastuneiden ja heidän läheistensä selviämistä vaikean sairauden aiheuttamasta tilanteesta. Vertaistuki auttaa saamaan pitävän otteen normaalista päivittäisestä elämästä pitkällisen toipumisajan aikana.

Teemme vahvaa yhteistyötä liiton ja muiden sidosryhmien kanssa ja yhdistys pyrkii myös aktivoimaan ja motivoimaan jäseniä. Toiminnan lähtökohtana ovat jäsenten toiveiden ja tarpeiden täyttäminen huomioiden yhdistyksen taloudelliset resurssit sekä jäsentemme voimavarat.

Yhdistys tekee myös tiivistä yhteistyötä paikallisten terveyskeskusten ja sairaaloiden sekä Keski-Suomen Sairaala Novan kanssa Jyväskylässä. Yhdistys osallistuu aktiivisesti soteuudistukseen ja seuraa aktiivisesti sekä osallistuu ja vaikuttaa eri kuntien vammaisneuvostoissa. Toimimme aktiivisesti myös Munuais- ja maksaliiton hallituksessa, sosiaali- ja edunvalvonnan työryhmässä sekä paraolympiakomitean suunnittelutyöryhmässä.

Yhdistys järjestää erilaisia tempauksia ja tapahtumia, joissa tehdään asiaa tunnetuksi suurelle yleisölle ja jaetaan elinluovutuskortteja sekä muuta materiaalia.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Jäsenenä saat tietoa ja voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Samalla saat käyttöösi Munuais- ja maksaliiton valtakunnalliset jäsenedut ja kotiin kannettuna Elinehto-lehden.

Kädet päällekkäin.

Liity Keski-Suomen munuais- ja maksayhdistyksen jäseneksi

Jäsenenä voit osallistua vertaistuki- ja virkistystapahtumiin sekä saat tietoa toiminnasta. Jäsenyys on hyvä tapa tukea yhdistysten ja liiton toimintaa.

Yhteystiedot

Keski-Suomen munuais- ja maksayhdistys KEMUSI ry
Matarankatu 6, 2. krs., huone 226
40100 Jyväskylä
kemusiry@outlook.com(avautuu uuteen ikkunaan)
Mikäli haluat tavata toimistollamme kasvotusten, ole yhteydessä Tarja Al
Hananiin, niin sovitaan tapaamisajankohta tarkemmin.

Puheenjohtaja
Tarja Al Hanan
044 3227562
tarja.alhanan@hotmail.com(avautuu uuteen ikkunaan) 

Varapuheenjohtaja, jäsenasiat
Joni Jatkonen
040 8316 173
joni.jatkonen@outlook.com(avautuu uuteen ikkunaan)

Sihteeri
Ulla Kilpi
Sötkönkuja 5
40270 Palokka
040 7023 168
kilpiu@gmail.com(avautuu uuteen ikkunaan)