Siirry sisältöön

Yhdistys on perustettu vuonna 1981. Yhdistyksen kotipaikka on Mikkeli. Jäseniä yhdistyksellä on reilu 120.

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tukea munuais- ja maksapotilaita ja heidän omaisiaan sekä olla potilaiden oikeuksien edunvalvojana. Yhdistyksen kautta on mahdollista saada vertaistukea, joka tunnetusti on erinomainen tapa parantaa mieltä ja elämänlaatua vaikeissa tilanteissa. Järjestämme myös muun muassa virkistys- ja koulutustapahtumia.

Yhdistys haluaa toiminnassaan huomioida entistä enemmän lapsia ja nuoria sekä heidän läheisiään, iäkkäämpiä ihmisiä unohtamatta.

Yhdistys etsii tällä hetkellä uusia vapaaehtoisia

 • Tiedottajaa, jonka tehtävänä olisi yhdistyksen omien internetsivujen ja sosiaalisen median (Facebook ja Instagram) profiilien luonti ja ylläpito.
 • Tapahtumajärjestäjiä, joiden tehtävänä olisi hallituksen tuella toimeenpanna omalla paikkakunnallaan virkistys – ja/tai koulutustapahtumia.
 • Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa. Jäsenenä saat tietoa ja voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Samalla saat käyttöösi Munuais- ja maksaliiton valtakunnalliset jäsenedut ja kotiin kannettuna Elinehto-lehden.

  Kädet päällekkäin.

  Liity Etelä-Savon munuais- ja maksayhdistyksen jäseneksi

  Jäsenenä voit osallistua vertaistuki- ja virkistystapahtumiin sekä saat tietoa toiminnasta. Jäsenyys on hyvä tapa tukea yhdistysten ja liiton toimintaa.

  Yhteystiedot

  Puheenjohtaja
  Eero Kultanen
  0407664279
  esmuma.ry@gmail.com(avautuu uuteen ikkunaan)

  Varapuheenjohtaja
  Ari Korhonen
  0400258601
  esmuma.ry@gmail.com(avautuu uuteen ikkunaan)

  Sihteeri
  esmuma.ry@gmail.com(avautuu uuteen ikkunaan)