Siirry sisältöön

Kymenlaakson munuais- ja maksayhdistys ry on perustettu vuonna 1973. Jäseniä yhdistyksessä on noin 200.

Yhdistys toimii yhteistyössä keskusjärjestön kanssa alueellisena kansanterveys- ja potilas- sekä asiakasjärjestönä eri-ikäisten pitkäaikaisia ja vaikeita munuais- ja maksasairauksia sairastavien tai muiden sairauksien vuoksi elinsiirron saaneiden ja heidän omaistensa/läheistensä oikeuksien ajajana ja edunvalvojana. Se pyrkii ennaltaehkäisemään näitä sairauksia, varmistamaan niihin sairastuneille asiantuntevan hoidon ja vähentämään niiden aiheuttamia haittoja. Yhdistys työskentelee yhteistoiminnassa viranomaisten samoin kuin sellaisten koti- ja ulkomaisten järjestöjen kanssa, joiden toiminta koituu kansanterveystyön hyväksi ja kansalaisten elämälaadun parantamiseksi.

Jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa. Jäsenenä saat tietoa ja voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Samalla saat käyttöösi Munuais- ja maksaliiton valtakunnalliset jäsenedut ja kotiin kannettuna Elinehto-lehden.

Kädet päällekkäin.

Liity Kymenlaakson munuais- ja maksayhdistyksen jäseneksi

Jäsenenä voit osallistua vertaistuki- ja virkistystapahtumiin sekä saat tietoa toiminnasta. Jäsenyys on hyvä tapa tukea yhdistysten ja liiton toimintaa.

Yhteistiedot

Yhdistyksen hallituksen sähköpostiosoite on 
kymsimuma@gmail.com(avautuu uuteen ikkunaan).

Puheenjohtaja
Timo-Janne Kokko
timon_oma@hotmail.com 
040 7228 400