Siirry sisältöön

Vertaistukea, toimintaa, yhdessäoloa – ihmiseltä ihmiselle 

Yhdistys on perustettu vuonna 1973. Vertaistuki- ja edunvalvonta-asiat ovat keskeisiä toiminnassamme. Yhdistyksessä on jäseniä noin 300 jäsentä. Yhdistyksellä on myös kannatusjäseniä.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä munuais- ja maksasairauksia sekä tukea ja auttaa jo sairastuneita sekä heidän omaisiaan. Yhdistys pyrkii kehittämään potilasjäsentensä hoidon tasoa ja sosiaalioloja sekä sairastuneiden mahdollisuuksia täysipainoiseen elämään.

Yhdistys tukee ja aktivoi jäsentensä virkistystoimintaa, avustaa munuais- ja maksasairauksien tutkimus- ja koulutustoimintaa sekä harjoittaa valistus-, tiedotus- ja neuvontatoimintaa.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 22 euroa vuodessa. Jäsenenä saat tietoa ja voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Samalla saat käyttöösi Munuais- ja maksaliiton valtakunnalliset jäsenedut ja kotiin kannettuna Elinehto-lehden.

Kädet päällekkäin.

Liity Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistyksen jäseneksi

Jäsenenä voit osallistua vertaistuki- ja virkistystapahtumiin sekä saat tietoa toiminnasta. Jäsenyys on hyvä tapa tukea yhdistysten ja liiton toimintaa.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Marja Randelin
040 8319 134
randelin.marja@gmail.com(avautuu uuteen ikkunaan)

Varapuheenjohtaja
Paavo Vartiainen
040 5530098
p.vartiainen@dnainternet.ne(avautuu uuteen ikkunaan)

Sihteeri
Pirjo Tervo
0400 272 393
pirjo.tervo@kuljetusliiketervo.fi(avautuu uuteen ikkunaan)