Siirry sisältöön

Voit etsiä liiton julkaisuita valitsemalla hakukentissä julkaisun tyypin tai aiheen ja klikkaamalla Hae-painiketta. Liiton esitteet ja oppaat ovat ilmaisia ja liitto maksaa niiden postituksen. Materiaali tilataan nettikaupan kautta. Osa esitteistä ja oppaista on saatavilla vain sähköisinä tiedostoina.

Lisätietoa materiaalin tilauksesta tilaukset@muma.fi tai puhelimitse 010 582 1810 klo 10–14.

Jäseneksiliittymiskaavake
Etupuoli antaa tietoa jäsenyyden eduista ja kääntöpuolella on lomake, jolla voi liittyä jäseneksi lähimpään jäsenyhdistykseen. Lomakkeen postimaksu on maksettu valmiiksi. Lomake on helppo sujauttaa henkilölle toisen esitteen välissä tai aivan sellaisenaan. Sarjaan kuuluu myös jäsenflyerit ja kummijäsenyysmateriaali.
Jäsenhankintaflyer
Flyer on näppärä antaa muistutukseksi, kun on kertonut jäsenyydestä. Kääntöpuolella kerrotaan, miten jäseneksi voi liittyä. Flyereita on neljää erilaista. Samaan sarjaan kuuluu myös erikseen tilattava liittymiskaavake sekä kummijäsenyysmateriaalit.
Kummijäseneksiliittymiskaavake
Etupuoli antaa tietoa kummijäsenyydestä ja kääntöpuolella on lomake, jolla voi liittyä jäseneksi. Lomakkeen postimaksu on maksettu valmiiksi. Lomake on helppo sujauttaa henkilölle toisen esitteen välissä tai aivan sellaisenaan. Sarjaan kuuluu myös kummijäsenflyer ja jäseneksiliittymismateriaali.
Kummijäsenflyer
Kummijäsenyys on mahdollisuus liittyä liiton jäseneksi ja tukea liiton toimintaa. Kummiflyer on helppo antaa muistutukseksi mahdollisuudesta. Sarjaan kuuluu myös jäsenflyerit ja liittymiskaavakkeet.