Siirry sisältöön

Viestinnän asiantuntijan osa-aikainen työ avoinna

Munuais- ja maksaliitto etsii Helsingin keskustoimistoon elinluovutuksia ja elinsiirtoja koskevaan kansalaistiedotukseen viestinnän asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Munuais- ja maksaliitto etsii Helsingin keskustoimistoon elinluovutuksia ja elinsiirtoja koskevaan kansalaistiedotukseen viestinnän asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 50 prosenttia täydestä työajasta (37,5 h/ viikko). Työ alkaa 12.8. tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu viestinnän suunnittelu ja raportointi yhdessä viestintäpäällikön kanssa sekä mediatiedotus, sosiaalisen median kanavien ylläpito, markkinointi ja mainosten suunnittelu, kotisivujen ylläpito, tapahtumien ideointi ja muut viestinnän tehtävät. Työ sisältää matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus perustuu sosiaalialan järjestöjen työehtosopimukseen.

Toivomme, että
– olet luova ja itsenäinen, mutta toimit hyvin myös ryhmässä.
– sinulla on tehtävään sopiva koulutus.
– sinulla on kokemusta viestintätehtävistä ja kirjoitat sujuvaa ja innostavaa suomea.
– sosiaalisessa mediassa sinulta onnistuvat niin perinteiset kuvajulkaisut kuin TikTok-videotkin ja tunnet somekanavien markkinointimahdollisuudet.
– käytät sujuvasti Office-ohjelmia sekä Adobe Creative Suite -ohjelmia.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä mielenkiintoisen asian parissa. Elinluovutustiedotustiimissä toimii lisäksesi viestintäpäällikkö ja vapaaehtoistyön koordinaattori. Tukenasi on koko Munuais- ja maksaliiton henkilöstö. Tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joustavat etätyömahdollisuudet, kattavan työterveyshuollon, ravinto- ja virkistysedun (lounas- ja virkistyssetelit) sekä koulutusmahdollisuuksia.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 15.5.2024 mennessä petri.inomaa@muma.fi(avautuu uuteen ikkunaan).

Tehtävästä antaa lisätietoja toiminnanjohtaja Sari Högström, sari.hogstrom@muma.fi(avautuu uuteen ikkunaan), puh. 050 536 7258, 10.5. klo 9–12 ja viestintäpäällikkö Petri Inomaa, petri.inomaa@muma.fi(avautuu uuteen ikkunaan), puh. 040 5240 679, 17.4. klo 9–11 ja 2.5. klo 9–11 ja 7.5. 13–15. Haastattelut järjestetään 27.5 ja 3.6. 2024.

Viestinnän asiantuntijan tehtävän jatkuminen 1.1.2025 eteenpäin on ehdollinen Stean rahoituspäätökselle 2025.

Munuais- ja maksaliitto on valtakunnallinen kansalaisjärjestö. Liitto tukee munuais- ja maksasairauksiin sairastuneiden ja elinsiirron saaneiden sekä heidän läheistensä hyvinvointia ja ajaa heidän oikeuksiaan. Liitto antaa tietoa munuais- ja maksasairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä sekä markkinoi elinluovutuskorttia. Liitolla on 18 jäsenyhdistystä. Keskustoimisto on Helsingissä sekä aluetoimistot Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. www.muma.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Elinluovutusten edistämiseen tähtäävässä tiedotustoiminnassa mukana ovat Munuais- ja maksaliitto, Hengitysliitto, Näkövammaisten liitto, Suomen Diabetesliitto, Suomen Sydänliitto ja Sydän- ja keuhkosiirrokkaat – SYKE ry. Toiminnasta vastaa Munuais- ja maksaliitto.  Mukana ovat myös SPR Veripalvelu ja Regea kudospankki ja solukeskus sekä elinluovutus- ja elinsiirtohoitohenkilökuntaa ja kahden lääkeyrityksen edustajat. Toiminnan rahoittaa STEA. www.elinluovutuskortti.fi(siirryt toiseen palveluun)