Siirry sisältöön

Kaapo Haapanen aloittaa Kyllä elinluovutukselle -viestinnässä

KYLLÄ elinluovutukselle -toiminnan osa-aikaisena viestinnän asiantuntijana on aloittanut Kaapo Haapanen.

Valtiotieteiden ylioppilas Kaapo Haapanen on aloittanut osa-aikaisena viestinnän asiantuntijana Munuais- ja maksaliiton hallinnoimassa järjestöjen elinluovutusviestintäyhteistyössä, joka tunnetaan yleisesti nimellä KYLLÄ elinluovutukselle.
Haapanen työskentelee 50-prosenttisella työajalla. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa viestinnän suunnittelu ja raportointi, mediatiedotus, markkinointi sekä sosiaalisen median kanavien ylläpito.

– Hienoa aloittaa työt tärkeän asian puolesta. Lähes kaikki suomalaiset kannattavat elinluovutusta, mutta vain 38 prosenttia on ilmaissut elinluovutustahtonsa. Tämä alleviivaa, että kansalaisviestinnässä ja erityisesti eri väestönryhmien tehokkaammassa tavoittamisessa on jatkuvasti parannettavaa. Innolla lähden kehittämään viestintää entisestään, jotta yhä useampi suomalainen ilmaisee elinluovutustahtonsa, sanoo Haapanen.

Haapasen työpiste sijaitsee liiton keskustoimistossa Helsingissä. Hän aloittaa tänä syksynä myös politiikan ja viestinnän opinnot Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa.