Nauti ruoasta -ruokakirja / jäsenhinta

16,90

Munuaisten vajaatoimintaa sairastavan ruokakirja Nauti ruoasta sisältää 111 ohjetta ja tietoa sopivasta ruokavaliosta sekä käytännön vinkkejä. Kirjassa on 132 sivua ja kätevä kierresidonta, jolloin se pysyy auki keittiössäkin. Kirjan ohjeet sopivat kaikille hyvän ruoan ystäville, mutta niissä on otettu huomioon munuaisten vajaatoimintaa sairastavan ruokavalion erityispiirteet. Kirjan munuais-ystävällisiä herkkuja kelpaa tarjota myös vieraille. Ohjeita voi soveltaa ja raaka-aineita voi muuttaa omia tarpeita vastaavaksi. Ruokakirjaan ohjeita ovat tehneet myös ruokabloggaaja Hellapoliisi ja Suomen MasterChef 2014 ja brandmanager Miro Kurvinen. Ruokakirjan tekstin on tarkastanut TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Leena Sampo-Viitaniemi ja TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Katriina af Hällström. Nauti ruoasta -kirjan hinta on jäsenille 16,90 euroa ja muille 31,90 euroa + postituskulut. Kirja postitetaan kuoressa, jolloin se toimitetaan pääosin kotiin kannettuna. Yli 10 kappaleen tilaukset voi tilata myös laskutuksella. Tee tilaus osoitteeseen paivi.sohlman@muma.fi.

Huom. Tämä hinta on vain Munuais- ja maksaliiton jäsenyhdistysten jäsenille. Jos et ole jäsen, valitse normaalihintainen kirja. Kaikki jäsenyydet tarkastetaan jäsenrekisteristä.

Huom. jos et ole vielä jäsen, mutta haluaisit kirjan jäsenhintaan, liity ensin jäseneksi ja tilaa kirja vasta sen jälkeen.