Siirry sisältöön

Vertaisvanhempien ja vapaaehtoisten koulutus- ja virkistäytymisviikonloppu

Tampere 21.09. - 22.09.2024

Tapahtuman tiedot

21.09. - 22.09.2024

Järjestäjä:

Perhetoiminta

Tapahtuma on tarkoitettu elinsiirron saaneen, munuais- ja maksasairautta, rakkoekstrofiaa, nefroottista oireyhtymää ja vaativaa suolistosairautta sairastavien lasten vanhemmille, jotka ovat jo toimineet tai haluaisivat toimia liiton koulutettuina vertaistukijoina ja/tai vapaaehtoisina liiton perhetoiminnassa ja/tai paikallisyhdistyksissä.

Tapahtuma järjestetään Varalan urheiluopistolla Tampereella, osoitteessa Varalankatu 36, 33240 Tampere. Ohjelma alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 14. Lauantaina aamupäivällä mietitään vertais- ja vapaaehtoistoiminnan rooleja ja vastuuta. Iltapäivällä liikutaan Varalan ohjaajan opastuksella ja päivällinen syödään keskustassa. Sunnuntaina suunnitellaan, miten itse haluan olla mukana liiton perheiden ja nuorten vapaaehtoistoiminnassa sekä kuullaan asiantuntijan luentoa läsnäolontaidosta arjessa ja kohtaamisissa. Osa ohjelmasta toteutetaan pienemmissä ryhmissä.

Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta mahdolliset matkakustannukset maksaa jokainen osallistuja itse. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa. Jos perheestä tapahtumaan osallistuvat molemmat vanhemmat, niin molempien tulee täyttää oma ilmoittautumislomake.

Paikkoja on reilusti, joten hae rohkeasti mukaan viimeistään 25.8.2024.

Ilmoittaudu mukaan tästä.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) Siirryt Webropol-lomakkeelle. 

Lisätietoja saat Hanna Lehtoselta, 040 5240 674 tai hanna.lehtonen@hannaeloranta
Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa.