Siirry sisältöön

Tulevaisuuden tyypit – tilaisuus munuaisterveyttä edistävänä vertaisryhmän perustamisesta kiinnostuneille

Verkko 16.04.2024, klo.17:30-19:00
Mainos tilaisuudesta. Samoja tekstejä kuin artikkelissa

Tapahtuman tiedot

16.04.2024, klo.17:30-19:00
Verkko

Järjestäjä:

Munuais- ja maksaliitto, Tyypitkaksi-hanke

Munuais- ja maksaliiton ja diabetesliiton yhteisessä Tyypitkaksi-hankkeessa on kehitetty vertaisryhmämalli tyypin 2 diabetesta sairastaville hyvinvoinnin edistämiseksi ja munuaisterveyden tukemiseksi. Ryhmän ohjaamiseen on kehitetty selkeä runko ja ryhmää on helppo lähteä tämän mallin mukaan ohjaamaan, vaikka ryhmän ohjaaminen ei olisi entuudestaan tuttua! Ryhmässä keskustellaan ja tehdään yhdessä asioita liikkumisen, ravitsemuksen, unen ja levon, mielen hyvinvoinnin sekä omaseurannan ja munuaisterveyden tukemisen äärellä. Saat hyvin kiinni, mistä ryhmässä on kyse katsomalla tämän videon(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). (linkki vie toiselle sivulle)

Haluamme hankkeen viimeisenä vuonna auttaa kiinnostuneita yhdistyksiä perustamaan omalle alueelleen toimivan, pidetyn ja helposti haltuun otettavan ryhmän tyypin 2 diabetesta sairastaville.  järjestämme starttitilaisuuden yhdistysten aktiiveille sekä muille ryhmän perustamisesta kiinnostuneille! Siellä pääset kuulemaan tarkemmin mitä ryhmän perustaminen ja pyörittäminen käytännössä tarkoittaisi ja voisiko jopa alueelta löytyä yhteistyökumppaniksi diabetesyhdistys! Ryhmien olisi määrä käynnistyä vuoden 2025 alussa. Ryhmälle ei tarvitse olla vetäjääkään vielä tiedossa, me voimme auttaa heidän löytämisessä!

Tähän tapaamiseen osallistuminen ei sido mihinkään, voit tulla kuulolle pohtimaan olisiko tämä hyvä lisä teidän yhdistyksen toimintavalikkoon. Toivomme tapahtumaan ilmoittautumista ilmoittaudu-nappulan kautta. Ilmoittautua voi tapahtuman alkuun asti.

Lisätietoa ryhmästä ja tyypitkaksi-hankkeesta saat osoitteesta tyypitkaksi.fi tai