Siirry sisältöön

Minun polkuni – kurssi nuorille aikuisille

Tampere 30.08. - 01.09.2024

Tapahtuman tiedot

30.08. - 01.09.2024
Tampere, Varalan urheiluopisto

Järjestäjä:

Kurssitoiminta

Ohjattu ryhmämuotoinen kurssi on tarkoitettu 18 – 35 – vuotiaille nuorille aikuisille, jotka sairastavat jotain munuais- tai maksasairautta, rakkoekstrofiaa, nefroottista oireyhtymää tai ovat saaneet elinsiirron. Kurssille saa halutessaan ottaa mukaan läheisen. Hae mukaan viimeistään 22.7.2024.

Kurssilla on täysihoito ja se on kaikille osallistujille maksuton. Matkakustannuksista jokainen osallistuja vastaa itse. Matkakustannuksiin voi hakea tukea ennen kurssia palvelupäällikkö Timo Rautiaiselta.

Kurssilla paneudumme erityisesti siihen, kuinka elää nuorena aikuisena pitkäaikaissairauden kanssa mahdollisimman täyttä elämää. Pääset vaihtamaan kokemuksia samansuuntaista kokeneiden kanssa, saat tietoa sairaudesta ja erilaisista palveluista ja tukimuodoista. Ohjelmasssa on myös liikuntaa ja ryhmäkeskusteluja.

PD-hoidon tekeminen onnistuu kurssilla ja saat tarvittaessa apua PD-nesteiden toimittamiseen kurssipaikalle. HD-hoitoja ei kurssin aikana järjestetä.

Tarkempi ohjelma lähettään mukaan valituille hakuajan päättymisen jälkeen. Lisätietoja kurssista saat Hanna Lehtoselta ja matkakorvausavustuksesta Timo Rautiaiselta.