Siirry sisältöön

Lapsiperheiden tapahtuma Saarijärvellä

10.08.2024, klo.11:00-17:00

Tapahtuman tiedot

10.08.2024, klo.11:00-17:00

Järjestäjä:

Munuais- ja maksaliitto, Perhetoiminta

Lähtekää koko perheen voimin mukaan alueelliseen perhepäivään Puuhapuisto Veijariin Saarijärvelle. Puuhapuistossa pääsette tapaamaan monia kotieläimiä ja matelijoita. Puistosta löytyy myös tramboliineja, minigolfrata, uimaranta, polkuautoja ja paljon muuta mukavaa puuhaa. https://puuhapuistoveijari.fi/(siirryt toiseen palveluun) Liitto tarjoaa perheille sisäänpääsyn puistoon sekä lounaan. Muista kustannuksista perheet vastaavat itse.

Perhepäivään ovat tervetulleita mukaan kaikki lapsiperheet, joissa lapselle tai vanhemmalle on tehty elinsiirto tai he sairastavat jotain munuais- tai maksasairautta. Myös rakkoekstrofiaa, vaativaa suolistosairautta ja nefrottista oireyhtymää sairastavat lapset perheineen ovat tervetulleita perhepäivään.

Päivä alkaa kokoontumisella ja muutamalla tutustumisleikillä pääportilla klo 11.00. Yhteinen lounashetki on kello 13.00. Väliajalla perheet saavat tutustua puistoon itsenäisesti. Päivän vetäjinä toimivat vapaaehtoiset vanhemmat Mari Mäenpää ja Aino Päivärinta.

Imoittaudu mukaan viimeistään 28.7.2024. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Lisätietoja tapahtumasta saat Hanna Lehtoselta.