Siirry sisältöön

Lapsiperheiden tapahtuma Kuopiossa

Kuopio 03.08.2024, klo.10:30-15:00

Tapahtuman tiedot

03.08.2024, klo.10:30-15:00
Kuopio, Vehmasmäen kylä

Järjestäjä:

Munuais- ja maksaliitto, Perhetoiminta

Lähtekää koko perheen voimin mukaan alueelliseen perhepäivään Vehmasmäen eläinpuistoon Kuopioon, Vehmasmäen kylään. Eläinpuistossa pääsette tapaamaan ja hoitamaan monia kotielämiä opastetulla kierrokselle. Aikaa jää myös omatoimiseen puistoon tutustumiseen. https://www.kuopionelainpuisto.com/vehmasmaki/(siirryt toiseen palveluun) Toisia vertaisperheitä tapaatte erityisesti yhteisen leikki- ja grillaushetken merkeissä. Liitto tarjoaa perheille sisäänpääsyn puistoon sekä grillilounaan. Muista kustannuksista perheet vastaavat itse.

Perhepäivään ovat tervetulleita mukaan kaikki lapsiperheet, joissa lapselle tai vanhemmalle on tehty elinsiirto tai he sairastavat jotain munuais- tai maksasairautta. Myös rakkoekstrofiaa, vaativaa suolistosairautta ja nefrottista oireyhtymää sairastavat lapset perheineen ovat tervetulleita perhepäivään.

Päivä alkaa kokoontumisella ja muutamalla tutustumisleikillä pääportilla klo 10.30. Yhteinen grillihetki on kello 12.00 alkaen grillikatoksella. Väliajalla perheet saavat tutustua puistoon itsenäisesti.

Imoittaudu mukaan viimeistään 24.7.2024. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Lisätietoja tapahtumasta saat Hanna Lehtoselta.