Siirry sisältöön

Lapsiperheiden tapahtuma Espossa

Espoo 14.09.2024, klo.10:00-15:00

Tapahtuman tiedot

14.09.2024, klo.10:00-15:00
Espoo, Oittaa

Järjestäjä:

Munuais- ja maksaliitto, Perhetoiminta

Lähtekää koko perheen voimin mukaan alueelliseen perhepäivään Oittaan ulkoilualueella Espooseen. Päivässä yhteistä toimintaa luonnossa sekä toisiin perheisiin tutustumista yhtisen lounaan merkeissä. Päivän aikana on myös mahdollista käydä pelaamassa seikkailuminigolfia. Liitto tarjoaa perheille ohjelman, minigolfin sekä lounaan. Muista kustannuksista perheet vastaavat itse.

Perhepäivään ovat tervetulleita mukaan kaikki lapsiperheet, joissa lapselle tai vanhemmalle on tehty elinsiirto tai he sairastavat jotain munuais- tai maksasairautta. Myös rakkoekstrofiaa, vaativaa suolistosairautta ja nefrottista oireyhtymää sairastavat lapset perheineen ovat tervetulleita perhepäivään.

Päivä alkaa kokoontumisella sekä ohjatulla toiminnalla luonnossa klo 10.00. Yhteinen lounashetki järjestetään kello 12.00. Lounaan jälkeen perheet voivat halutessaan käydä pelaamassa minigolfia tai vaikka leikkiä Angry Birds leikkipuistossa.

Imoittaudu mukaan viimeistään 30.8.2024. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Lisätietoja tapahtumasta saat Hanna Lehtoselta.